CONTACT OPNEMEN

Wil je meer informatie ontvangen over coaching? Mail dan naar info@dedertigerscoach.nl of bel/app naar +31612288790.

Kennismaking inplannen

Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen kan ook! Bekijk hieronder de beschikbaarheid. Let op: ik ben op vakantie van 12 september t/m 27 september. Graag afspraken pas weer na deze data inboeken

TARIEVEN&

WERKWIJZE

Intake

We beginnen elk traject met een kosteloze online intake van een halfuur. De intake is bedoeld om met elkaar kennis te maken en te onderzoeken welke toegevoegde waarde een coachtraject voor jou kan hebben. Ook kan je dan kijken of ik als coach bij jou pas en of je het vertrouwen hebt dat ik jou op de juiste manier kan ondersteunen. 

 

We bespreken uiteraard ook tijdens de intake je gewenste doel. Dit doel kunnen we tijdens het traject nog bijstellen als blijkt dat we door nieuwe inzichten toch een andere kant op moeten.     

    

 

Het traject

Een coachtraject bestaat ongeveer uit 6-8 sessies van maximaal een  uur. Als blijkt dat we minder of meer sessies nodig hebben om jouw doel te behalen zal ik dit met jou overleggen.

Tijdens het traject is het belangrijk dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen ontwikkeling. Het is soms lastig om patronen te doorbreken en vol te houden, maar ik ben er voor je om je tijdens dit proces te begeleiden. Mijn belangrijkste doel is om jou zo goed mogelijk te ondersteunen en je met een hoop nieuwe inzichten en tools de deur uit te laten gaan. 

 

 

Wat je mag verwachten

Je mag van een traject verwachten dat je met betrekking tot je leerdoel het volgende krijgt:

  • Waardevolle inzichten dankzij gesprekken en oefeningen
  • Praktische actiestappen (weten wat je kan doen)
  • Voldoende kansen om te oefenen
  • Stimulans tot meer zelfreflectie en bewust gedrag
  • Positieve energie en inspiratie

 

Afronding

Wanneer het traject is afgesloten en jij je beoogde doel hebt bereikt, bel ik je altijd binnen twee maanden om te kijken hoe het met je gaat. 

 

 

Tarieven

Per gesprek reken ik een bedrag van €100 incl. De intake is kosteloos. Indien je direct zes sessie afneemt, kost het €585 incl.