CONTACT OPNEMEN

Wil je meer informatie ontvangen over coaching? Mail dan naar info@dedertigerscoach.nl of bel/app naar +31612288790.

Kennismaking inplannen

Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen kan ook! Bekijk hieronder de beschikbaarheid. Let op: ik ben op vakantie van 12 september t/m 27 september. Graag afspraken pas weer na deze data inboeken

FAQ

FAQ

Het feit dat ik, ik ben maakt mij in wezen al anders natuurlijk. Iedereen is uniek dus elke coach is anders dan alle anderen. Maar ik begrijp dat je dit antwoord niet voldoende vindt, dus ik ga proberen je vraag te beantwoorden.


Wat misschien leuk is om te weten, is dat ik een echte ondernemer ben. De Dertigerscoach is mijn derde bedrijf. Ik ben dus ontzettend actiegericht en houd van doelen bereiken.  Wanneer jij bij mij komt met een leerdoel, zal ik er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te helpen. Ik sta naast jou en we gaan samen de finishlijn bereiken. Hier ga ik wellicht verder in dan andere coaches. Kom je met een specifiek probleem waar ik minder van afweet? Dan duik ik in de boeken. Merk ik dat je aangaat op bepaald soort oefeningen, dan pas ik mijn oefeningen aan. Bij mij krijg je geen standaard programma die je kan volgen. Alles is op jou en jouw behoeftes afgestemd. 


Verder combineer ik cognitieve oefeningen met lichaamsgerichte oefeningen. Ik kijk naar jouw geest én lichaam zodat we niet alleen antwoorden vanuit je mind krijgen maar ook vanuit je lichaam. 

Lifecoaching/loopbaancoaching

Ik heb bij NONONS de opleiding Coach Intensive gedaan. Deze opleiding is geaccrediteerd op practitioner niveau door EMCC/EQA en erkent door de Nederlandse Orde  van Beroepscoaches (NOBCO). 

 

Lichaamsgerichte coaching

Ik heb bij de Psychologie van het Lichaam Masterclass level 1 – Lichaamswijsheid herkennen en toepassen gevolgd. Deze opleiding is geaccredtieerd door NIP en NOBCO.

 

Businesscoaching

Ik ben al 7 jaar zelfstandig ondernemer en meerdere bedrijven opgezet. Mijn kennis en ervaring op dit gebied is veelal uit de praktijk opgedaan. 

Per gesprek reken ik €85 ex. btw. De intake is kosteloos. Indien je direct zes sessies afneemt, zijn de kosten €495 ex btw. 

Coaching werkt als je over het algemeen goed functioneert maar op een bepaald gebied vastloop, niet tot je recht komt of niet gedaan krijgt wat je wilt. Bij coaching gaat het altijd om het functioneren in het heden: hoe kun je het oude besluit herzien en er in het heden effectief mee omgaan en stappen zetten richting het doel? 

 

Therapie helpt je met psychische problemen (bijv. depressie, angststoornis of persoonlijkheidstoornissen) en het verwerken van diepere problematiek. Vaak ga je naar een therapeut als het niet lukt om zelf stappen te zetten en je functioneren in het dagelijks leven ernstig is verstoord. Therapie gaat ervan uit dat gedrag wordt gevormd door aspecten uit het verleden. De therapeut probeert te blijven graven in het verleden, totdat verklaard is waardoor het hedendaagse gedrag zich op deze manier uit. 

 

De sessie kan kosteloos 48 uur van tevoren verplaatst of geannuleerd worden. Daarna betaal je de volledig kosten van één sessie. Dit omdat ik deze tijd voor jou heb vrij gehouden en niet meer kan invullen. 

Hoeveel sessies je nodig hebt, verschilt per persoon. Sommige doelen zijn sneller en makkelijker bereikt dan anderen en sommige coachees veranderen sneller dan anderen. Maar over het algemeen zijn er 6-8 sessies nodig om een doel te bereiken.

 

De sessie zelf duurt een uur tot anderhalf uur. 

Hoewel ik face-to-face coaching fijner vind werken, is online coaching zeker mogelijk! Het kan een goede oplossing zijn voor mensen die geen tijd hebben om voor/tussen/na werktijd naar mijn praktijk te reizen. Gedeeltelijk online en gedeeltelijk fysiek kan eventueel ook.