CONTACT OPNEMEN

Wil je meer informatie ontvangen over coaching? Mail dan naar info@dedertigerscoach.nl of bel/app naar +31612288790.

Kennismaking inplannen

Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen kan ook! Bekijk hieronder de beschikbaarheid. Let op: ik ben op vakantie van 12 september t/m 27 september. Graag afspraken pas weer na deze data inboeken

Lifecoaching

Het leven is niet altijd makkelijk. Elke dag sta je weer voor nieuwe (persoonlijke) uitdagingen waardoor je jezelf steeds een beetje beter leert kennen. 

 

Soms komen er dan stukken van jezelf omhoog die je niet als prettig ervaart. Je merkt bijvoorbeeld dat je veel aan het pleasen bent, dat je eigenlijk niet goed je grenzen kan aangeven, dat je snel angstig wordt in de liefde of dat je weinig zelfdiscipline hebt. Allemaal dingen die de kwaliteit van je leven beïnvloeden.

 

Met lifecoaching gaan we aan de stukken van jezelf werken waar je op dit moment ‘last’ van ervaart. Dit zodat je een rustiger en fijner leven kan leiden waarin jij meer in controle bent en jouw behoeftes en verlangens voorop staan. 

 

Wat is lifecoaching?

Lifecoaching gaat bij De Dertigerscoach over het optimaliseren van de kwaliteit van jouw leven. Mijn eigen ervaring hierin is, dat de kwaliteit van je leven vaak samenhangt met hoe jij je als mens voelt en in hoeverre jij in balans bent. Dit heeft 9/10 niks te maken met je bezittingen. Je kan in het mooiste huis wonen en je alsnog doodongelukkig voelen. Bij lifecoaching ontdek je wat je echt belangrijk vindt in het leven en hoe je vervolgens de juiste keuzes maakt. 

 

Wat houdt lifecoaching in?

Voordat je een lifecoachtraject start, heb je waarschijnlijk al een goed idee over de aspecten van je leven waar je op dit moment niet tevreden over bent. Dit kan met van alles te maken hebben maar vaak ligt het aan een blokkade in jezelf. Tijdens de sessies gaan we kijken welke dingen jou in de weg staan om een fijn en rustig leven te leiden.  

 

Door middel van slimme vragen en praktische- en lichaamsgerichte oefeningen, komen onderliggende patronen en overtuigingen naar boven en ontdek jij welke stappen je moet nemen om hieruit te breken.

Wat levert lifecoaching op?

Lifecoaching levert jou een leven op waarin je je meer in balans voelt. Dit betekent dat je doet wat je wilt doen, zonder dat je je laat belemmeren door de maatschappij, je eigen negatieve overtuigingen of gewoonten die jou niet meer dienen. Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf die je verder helpen om het leven te creëeren waar je je daadwerkelijk goed over voelt. 

 

Dit betekent minder onrust en angst en meer zelfvrouwen en helderheid.

 

Leer je leven te leiden op basis van wat jij wilt en belangrijk vindt in plaats van wat anderen willen en belangrijk vinden.