CONTACT OPNEMEN

Wil je meer informatie ontvangen over coaching? Mail dan naar info@dedertigerscoach.nl of bel/app naar +31612288790.

Kennismaking inplannen

Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen kan ook! Bekijk hieronder de beschikbaarheid. Let op: ik ben op vakantie van 12 september t/m 27 september. Graag afspraken pas weer na deze data inboeken

COACHING

VOOR WIE

De periode tussen je 25-45* jaar is kort gezegd vrij hectisch. In deze fase van je leven komen ineens veel dingen samen en je moet grote beslissingen maken. Alles wat ooit zo logisch leek, is dat nu niet meer. Twijfels over carrière, woonplek, je relatie, jezelf en het leven zijn opeens heel ‘normaal’.

 

Hoeveel van onderstaande punten komen jou bekend voor?

 

Wellicht blijf je over bovenstaande punten denken en maakt het je steeds ongelukkiger. Je wilt er wel uitbreken maar je weet niet hoe. Voor je het weet is er weer een dag voorbij en is er nog steeds niks veranderd. Alledaagse bezigheden zoals werk, sporten, vrienden en familie slokken grotendeels van je tijd op en zorgen ervoor dat er weinig tijd overblijft om echt met jezelf aan de slag te gaan.

 

Resultaat na coaching

Het is soms lastig om als helikopter boven jezelf te hangen zodat je helder kan zien welke stappen je moet ondernemen om uit negatieve gedachtestromen te breken. Ik als coach help je om als het ware boven je probleem te hangen en orde in de chaos te scheppen. Door middel van slimme vragen en praktische oefeningen, komen onderliggende patronen en overtuigingen naar boven en ontdek jij welke stappen je moet nemen om hieruit te breken. Aan het einde van een traject heb je voldoende handvatten om zelfstandig verder te groeien. Nooit meer twijfelen en altijd 100% gelukkig zijn, bestaat niet. Maar je weet in het vervolg wel hoe je sneller beslissingen maakt en door de donkere wolken heen kan kijken. 

 

Lees hier meer over praktische verloop van het traject. 

 

Twijfel je nog of ik als coach bij je pas? Lees dan op deze pagina wat meer informatie over mij.

Zin om aan de slag te gaan? Neem dan hier contact met mij op. 

 

*Hoewel ik mij focus op dertigersdilemma’s, hoef je natuurlijk niet per se dertig te zijn om dilemma’s te ervaren of coaching te krijgen. Elke vraag die past bij het leven van twintigers, dertigers of veertigers is welkom!

WAT ANDEREN

VINDEN

Britt is inspirerend, flexibel en een hele fijne gesprekspartner! De gesprekken die ik met Britt gehad heb hebben mij verder geholpen en zijn heel waardevol geweest voor mij. Ze vraagt goed door, zo hebben we echt een diepere laag kunnen bereiken. Ik heb veel geleerd over mijn eigen kernwaarden, waardoor ik nu ook tools heb om mijn grenzen beter aan te geven. Dankzij de gesprekken met Britt kan ik nu beter in balans leven, ik heb er dus ook echt heel veel aan in de praktijk!

Ik heb onlangs het genoegen gehad om met Britt als persoonlijke coach te werken en het was een ongelooflijk lonende ervaring. Ze was van begin tot eind een absolute professional en ik zou haar diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die positieve veranderingen in zijn leven wil aanbrengen.

 

Vanaf onze allereerste sessie was het duidelijk dat ze was toegewijd om mij te helpen mijn doelen te bereiken. Ze nam de tijd om naar mij te luisteren, mijn unieke situatie te begrijpen en persoonlijke begeleiding en ondersteuning te bieden bij elke stap. Haar benadering was zowel inzichtelijk als intuïtief, en ze wist altijd precies wat ze moest zeggen om me gemotiveerd en gefocust te houden.

 

Tijdens onze sessies gaf ze me een schat aan waardevolle informatie en middelen, en ze was altijd beschikbaar om al mijn vragen of zorgen te beantwoorden. Haar niet-aflatende steun en aanmoediging maakten het verschil, en ik voelde me echt gesterkt om controle over mijn leven te nemen en zinvolle veranderingen aan te brengen die me nog jaren zullen bijblijven.

 

Kortom, mijn ervaring met het werken met Britt was ronduit uitzonderlijk.

Al langere tijd ben ik bezig met zelfontwikkeling. Dingen zoals journalen, breathwork en yoga helpen hierbij. Maar toch is het fijn om iemand te hebben waarmee je op afstand naar je struggles kan kijken. Samen met Britt lukte het echt om de kern aan te pakken. De manier waarop ze overzicht houdt, vragen stelt en oefeningen insteekt, hielp mij om uit de cirkel te breken waar ik simpelweg zelf niet uit kwam. Ik merk dat hierdoor mijn energie en creativiteit meer stromen.

Britt is een fijne coach die op een laagdrempelige en originele manier met je meedenkt. Ik heb meerdere coaches gehad en wat ik fijn vind aan Britt is dat ze net op een andere manier naar dingen kijkt. Ze heeft leuke en interessante oefeningen die je tijdens de sessie met haar doet. Ze geeft ook veel praktische handvatten voor bijvoorbeeld buiten de coachingsessies om, maar je kan ook heel erg met haar de diepte ingaan. Het is net waar je behoefte aan hebt en daar speelt Britt op in.
Door haar vele ervaring en kennis op het gebied van business, spiritualiteit en coaching, biedt ze voor mij een frisse en nieuwe kijk op de dingen waar ik op vast loop.

Britt is een heel fijn mens, zowel als coach als persoon. Ze zorgt ervoor dat je volledig op je gemak bent en met haar ervaring als ondernemer zaten we al snel op hetzelfde level. In alle acht (binnen en buiten) sessies zijn we elke keer een laag dieper gekomen. Dit heeft tot inzichten geleid waar ik anders misschien wel mijn hele leven over zou doen. Ze heeft me geholpen om het beste in mezelf naar boven te halen door op een vriendelijke manier een spiegel voor te houden. Dankzij Britt ben ik in een half jaar tijd enorm gegroeid en heb ik meer rust in mijn leven gekregen. 

Als je kampt met twintigerstwijfels of dertigersdilemma’s zoals niet weten wie je bent en waar je naar toe wilt, neem dan contact met mij op. We gaan samen onderzoeken wat de belangrijkste hoofdvraag is en zorgen dat je weer helderheid en plezier in het leven krijgt.