CONTACT OPNEMEN

Wil je meer informatie ontvangen over coaching? Mail dan naar info@dedertigerscoach.nl of bel/app naar +31612288790.

Kennismaking inplannen

Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen kan ook! Bekijk hieronder de beschikbaarheid. Let op: ik ben op vakantie van 12 september t/m 27 september. Graag afspraken pas weer na deze data inboeken

Businesscoaching VOOR ZZP’ers

Je bent nu een tijdje  (of net) aan het ondernemen maar merkt dat bepaalde processen in je bedrijf nog niet zo lekker lopen. Je omzet valt tegen, je vindt het lastig om met tegenslagen om te gaan en je eigen werkdag indelen zonder dat iemand je controleert, blijkt moeilijker dan gedacht. Dit zijn allemaal hele natuurlijke dingen waar je als zelfstandig ondernemer tegenaan kan lopen. Gelukkig zijn dit allemaal dingen waar we met businesscoaching aan kunnen werken. 

 

 

Wat is businesscoaching?

Met businesscoaching help ik jou als ZZP’er in positieve zin te veranderen. Vaak weet je als ondernemer best wel wat je moet doen om je bedrijf te laten groeien maar loop je tegen bepaalde stukken van jezelf aan waardoor je jezelf (onbewust) saboteert. 

 

 

Je hebt bijvoorbeeld moeite met keuzes maken, bent slecht in plannen of je wordt gek van alle mogelijkheden op social media. Hierdoor blijf je in rondjes lopen en kom je niet echt verder.

 

 

De grootste reden waarom je bedrijf niet loopt, ben je vaak zelf. Wanneer je als ondernemer aan je mindset werkt, groeit je bedrijf vaak automatisch mee. Met businesscoaching gaan we onderzoeken wat de reden is dat je ondernemersreis nu niet lekker loopt en welke vaardigheden jij nog verder moet ontwikkelen om fijner te ondernemen. 

 

 

Wat houdt een businesstraject in?

Goed om te weten is dat ik geen standaard programma aanbied.  Geen enkele ondernemer is hetzelfde en niet elke methode werkt voor iedereen. Ik ga jou niet vertellen wat je moet doen om je business te laten groeien maar leer jou de manier waarop je daar zelf achter kan komen. Daarmee stimuleer ik je zelfredzaamheid in plaats van afhankelijkheid.

 

 

Samen met jou ga ik op zoek naar de reden waarom het nu nog niet flowt en daag ik jou uit om anders te denken. Zo ontwikkel je een manier van ondernemen die bij jou en je bedrijf past. Een manier die sustainable is en waar je langere tijd op kan teren. Hierdoor groei jij als zelfstandig ondernemer en groeit je business met je mee. 

 

 

Hoelang een traject duurt is afhankelijk van jouw doel. Na het intakegesprek geef ik altijd een schatting van het aantal benodigde sessies. Gemiddeld is dit 4-6 sessies.

Mijn ervaring 

Vanaf mijn 24ste ben ik al zelfstandig ondernemer. Voor 

De Dertigerscoach had ik een videoproductiebedrijf en bediende ik klanten als NOC*NSF, Achmea, Rituals, Heineken, Makro en Go-Tan. Ik deed vrijwel alles alleen. Van sales tot marketing, van social media tot administratie. Op mijn 25ste won ik door mijn prestaties the Freelancer of the Year Award. 


Na mijn videobedrijf, ben ik zonder enige ervaring een modelabel begonnen. Een geweldige reis wat mij leerde dat je zonder enige kennis maar met de juiste mindset en hulp, zelfs een bedrijf op kan zetten in een branche waar je geen enkele ervaring in hebt.


Uiteindelijk ben ik hiermee gestopt omdat ik mijn volle focus op de Dertigerscoach wilde vestigen. Keuzes maken en weten wanneer je moet stoppen, is ook een belangrijk onderdeel van het ondernemen – hoe pijn dat soms ook doet.

 

Als ondernemer heb ik inmiddels bijna elke struggle al meegemaakt en weet ik waar je als startende of ervaren ZZP’er doorheen gaat. 

businesscoaching britt van smeerdijk